Începe cariera IT la noi

Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 693 of /home/dntnewsite/includes/bootstrap.inc).

Cursuri

Cisco CCNA Routing & Switching (R&S)

Este destinat persoanelor care doresc să activeze în calitate de administrator de reţea, tehnician, suport tehnic, administrator de sistem, programator. Absolvenţii cursurului vor fi capabili să construiască şi să deservească o reţea de calculatore.

Cisco CCNA Security

Este destinat persoanelor care doresc să aprofundeze cunoştinţele obţinute la cursul de CCNA Routing and Switching. După absolvire ve-ţi fi capabili să creaţi politica de securitate a companiei, să implimentaţi reguli care vor securiza trasferul de date şi vor proteja echipamentele de reţea Cisco ale companiei.

Cisco CCNP Routing and Switching

Este destinat absolvenţilor cursurilor CCNA Routing and Switching şi CCNA Security. Are ca scop apfundarea cunoştinţelor şi construcţia unor reţele sofisticate pentru companii medii şi mari cu o vastă reţea de sucursale.

Linux Course for LPIC-1 Certification

Cursul conţine subiectele prevăzute în examenul de certificare LPIC-1. Cunoştinţele acumulate vă permit să administraţi staţii de lucru şi servere pe baza sistemelor de operare Linux.

Linux Course for LPIC-2 Certification

Cursul conţine subiectele prevăzute în examenul de certificare LPIC-2. Cunoştinţele acumulate vă permit să administraţi staţii de lucru şi servere pe baza sistemelor de operare Linux la nivel avansat.

VMware vSphere: Overview

Este un curs introductiv pentru virtualizarea serverelor pe baza VMware vSphere

VMware vSphere: Install, Configure, Manage

Cursul studiaza instalarea, configurarea si administrarea produselor VMware vSphere, care consta din VMware ESXi si VMware vCenter Server

VMware vSphere: Optimize and Scale

Cursul este destinat celor care doresc sa optimizeze performanta solutiilor actuale de virtualizare, sa extinda rapid infrastructura existenta si sa inteleaga care sunt factorii ce pot afecta performanta sistemelor.