Începe cariera IT la noi

Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 693 of /home/dntnewsite/includes/bootstrap.inc).

Cisco CCNA Routing and Switching (R&S) reprezinta un curs de initiere elaborate de catre compania Cisco pentru specialisti in telecomunicatii. CCNA Routing & Switching furnizeaza teorie generala despre retele, experienta practica si oportunitati de explorare a carierei si dezvoltare de abilitati.

Curriculumul pune accent pe gandirea analitica, rezolvarea de probleme, colaborare si aplicarea practica a aptitudinilor intr-un mediu real. Toate cursurile includ activitati e-doing extrem de interactive care stimuleaza invatarea si imbunatatesc abilitatea de retinere a informatiei, laboratoare practice, activitati de invatare bazate pe simulare si evaluari online.

CCNA Routing & Switching preda concepte de retelistica si abilitati de la aplicatii de retea la protocoale si servicii oferite de acele aplicatii catre nivelurile inferioare ale retelei. Studentii vor progresa de la retelistica de baza catre modele practice si teoretice mai complexe pe masura ce avanseaza in studierea materiei.

Dupa finisarea cursului studentii ar putea sustine (optional) examenul de certificare 200-120 sau combinatia de examene 100-101 si 200-101 pentru a obtine un certificat recunoscut international CCNA R&S. Examenul se sustine la unul din centrele autorizate VUE si este contra plata, separat de aceasta oferta. in cazul in care cursantii sustin cu succes testele de sfarsit de semestru, acestia primesc voucher cu reduceri la examenul de certificare sus mentionate.

Mai multe detalii

Cursul CCNA Security v.1.2 constituie primul pas spre intelegerea conceptelor si protocoalelor folosite pentru securizarea unei retele. in cadrul acestui curs se pun bazele teoretice si practice pentru criptografie, securizarea de Layer 2 si 3, precum si ale tehnologiilor de Firewall, AAA, IPS/IDS, VPN. In plus se dobandesc abilitati de securizare a switch-urilor si routerelor Cisco.

Cursul prezinta majoritatea tipurilor de atac informatic cu rezolvarile aferente si metodele de securizare disponibile prin intermediul IOS-ului de pe echipamentele Cisco.

in urma acestui curs studentii vor dobandi cunostintele necesare sustinerii examenului ce certificare IINS (Implementiong IOS Network Security) care odata promovat ofera statutul de CCNA Security Certified.

Mai multe detalii

Curriculum-ul de CCNP Routing and Switching include trei module - Route, Switch and TSHOOT , care sunt corespund cu cele trei examene necesare pentru certificarea CCNP. Cursul este bazat pe avansarea materialelor expuse în CCNA Routing and Switching şi CCNA Security. Atenţie specială se atrage asupra protocoalelor care vor asigura redundanţa şi securitatea serviciilor prestate de companii în care activează participanţii la curs. Cursul pregăteşte administratorii de reţea pentru implimentarea tehnologiilor avansate în administrarea reţelelor companiilor medii şi mari. 

Cursul este orientat, dar nu limitat la studiul şi depanarea următoarelor protocoale şi tehnologii: IPv4, IPv6, TCP, EIGRP, Multi-Area OSPF, Special OSPF Areas, BGP, CEF, Route-maps, Prefix lists, ACLs, VACLs, MPBGP, IPsec, 802.1x Port-Based Authentication, VTP, STP, STP Enhancements, Link Aggregation, VLAN, Private VLANs, Trunks, QoS, NSF, SSO, SNMP, NetFlow, Syslog.

Mai multe detalii